5 SIMPLE STATEMENTS ABOUT کارشناسی رنگ خودرو EXPLAINED

5 Simple Statements About کارشناسی رنگ خودرو Explained

5 Simple Statements About کارشناسی رنگ خودرو Explained

Blog Article

هرچه صافکار ماهرتر باشد تشخیص آسیب دیدگی نیز سخت‌تر خواهد شود و اینجاست که به یک کارشناس رنگ خودرو حرفه‌ای نیاز پیدا می‌کنید.

متقاضیان با شرکت در دوره آموزش کارشناسی رنگ خودرو می‌توانند از پشتیبانی نامحدود در دوره برخوردار شوند.

بازار کار رشته کارشناسی فنی رنگ خودرو در کشور ما رو به رشد است. با توجه به افزایش تولید خودرو در داخل و واردات خودرو های خارجی، نیاز به متخصصان رنگ خودرو نیز روز به روز در حال افزایش است.

بعد از دوره می توانید در صورت اشکال در قسمت های مختلف دوره، آن را با اساتید دوره درمیان گذاشته و رفع اشکال کنید.

یکی دیگر از مراحل کارشناسی خودرو دست دوم، تست رانندگی است. در این مرحله، کارشناس مسافتی را با خودرو طی می‌کند تا از عملکرد بخش‌های مختلف مثل سیستم تعلیق، ترمزها، فرمان، گیربکس، شتاب‌گیری و… مطلع شود.

در بازار کار کشور های اروپایی و آمریکایی نیز به دلیل تعداد بالای خودرو های شخصی، نیاز زیادی به متخصصان رنگ و بدنه خودرو وجود دارد و این حرفه از اعتبار و جایگاه ویژه‌ ای برخوردار است.

البته لازم به ذکر است زمانی که فروشنده با خریدار صادق نباشد باید این مبلغ را خودش پرداخت کند. نرخ کارشناسی رنگ خودرو بر اساس عواملی که در ادامه بررسی می‌شوند مشخص می‌شود.

به‌دنبال رد صافکاری یا سنباده در قسمت‌های مختلف مخصوصا در لبه‌ها از جمله لبه گلگیرها بگردید. این خطوط هاشورمانند هستند و نشان می‌دهند که خودرو رنگ شده است.

خیلی راضی‌ام از خدمات کارنامه. چون از شهرستان اومده بودم تهران و جایی رو نمی‌شناختم و به دیوار اعتماد داشتم از توی اپلیکیشن دیوار درخواست کارشناسی دادم. بعدش ماشین رو با خیال راحت‌تری خریدم.

معمولا اولین کاری که کارشناس رنگ خودرو جهت کارشناسی انجام می‌دهد همین مورد است. این کار با اینکه ساده است اما در بسیاری موارد تاثیرگذار بوده و آسیب دیدگی‌های خودرو نمایان شده‌اند.

این مدارک مورد تایید سازمان فنی و حرفه‌ای قرار دارد. مدارک رسمی و بین‌المللی ارائه شده به کارآموزان مزیت‌های زیادی دارد که به شرح زیر هستند:

کاپوت را بالا بزنید و در صندوق عقب و تمام درهای خودرو را باز کنید و لبه‌های کارشناسی رنگ خودرو آن را بررسی کنید. ازآنجاکه در کارخانه اتاق خودرو را به طور یکپارچه و کامل (البته بدون وجود اجزای داخلی) رنگ می‌کنند، روی لبه‌ها و درزگیرهای داخلی خودرو نباید رنگی وجود داشته باشد.

برخی شرایط رنگ کردن اتومبیل در کارخانه و رنگ کردن توسط صافکار متفاوت است و همین مورد سبب متفاوت بودن آن‌ها خواهد شد. ضخامت رنگ کارخانه و ضخامت رنگی که برای ترمیم استفاده می‌شود تفاوت دارد.

پس از استفاده از تینر، تینر و حلال موجود در مواد حین خشک شدن بخار شده و منجر به مات شدن سطوح می‌شود که این ماتی به راحتی با انعکاس نور قابل تشخیص است.

Report this page